Bedrijfsadviseur gezocht

Eskes is op zoek naar een bedrijfsadviseur. Als adviseur ben je een partner van onze klanten. Naast dat je je vak uitstekend beheerst, denk je ook echt met de klant mee. Buiten het dagelijkse werk krijg je energie van het uitlopen van nieuwe kansen en zoek je actief naar mogelijkheden om je eigen functie, Eskes én je klant naar een hoger niveau te tillen.

Over Eskes

Eerlijk bedrijfskundig en financieel advies. Écht met de klant mee denken, als ondernemer naast de ondernemer en als manager naast een manager. Advies waar je wat aan hebt. Zo’n bedrijf is Eskes Business Partners. Wij geven advies dat er echt toe doet.

Wij willen tussen al die ruis van verkopers, marketing en vertegenwoordigers de belofte doen dat we alleen producten en diensten adviseren waar de klant beter van wordt en niet waar wij beter van worden.

Welke skills bezit jij?

  • 3+ jaar werkervaring als adviseur op financieel of bedrijfskundig vlak
  • bedrijfseconomie of vergelijkbare studierichting
  • je bent of wilt graag door ontwikkelen naar een adviseur die waarde toevoegt voor de klant in een omgeving die steeds verder digitaliseert en automatiseert
  • je houdt erg van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid nemen
  • tegelijkertijd ben je een teamplayer en pas je zo mooi bij de positieve, hulpvaardige instelling van onze medewerkers
  • je houdt van diversiteit in je werk en hebt een brede interesse: als bedrijf denken we breder mee (organisatie/IT/BI) dan alleen op het financiële terrein.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken in een leuk team, waarin je zelfstandig en in teamverband aan de slag gaat voor verschillende opdrachten bij onze klanten. Daarnaast vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk. Je krijgt goede begeleiding van onze experts, maar ook voldoende zelfstandigheid om zelf aan de slag te gaan. Daarnaast bieden wij je uiteraard daarbij uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Contact

Neem contact op met Sander Eskes voor meer informatie over de functies.
Telefoonnummer: 06 44 350 116
E-mailadres: sander.eskes@eskes.nu

Direct solliciteren

Stuur direct je motivatiebrief en CV op naar Sander Eskes en wellicht kun je binnenkort al aan de slag! E-mailadres: sander.eskes@eskes.nu