Personeelsadministratie

Je hebt de juiste mensen op de juiste plek nodig. Dat is een vak apart. Wil jij inzicht in jouw medewerkers en afdelingen? Heb jij vacatures die maar niet vervuld worden? Laat Eskes Business Partners jou helpen met de personeelsadministratie.

Werving en selectie

Moet je op korte termijn een vacature vervullen? Omdat een van je medewerkers is uitgevallen door ziekte, verlof of vanwege het vinden van een andere baan? Laat een van onze HRM-specialisten jou helpen met het vinden van de juiste werknemer.

Belasting

Als ondernemers zijn we verplicht een aantal zaken bij te houden voor de Belastingdienst. Denk aan een personeelsdossier en de salarisadministratie. Weten wat hier allemaal bij komt kijken? Praat eens met een van onze HRM-specialisten.

Salarisadministratie uitbesteden

Wil jij bezig zijn met je bedrijf en met je werknemers, maar niet met het papierwerk? Besteed de loonadministratie uit aan Eskes Business Partners. Je hoeft aan ons alleen door te geven de uren die jouw werknemers hebben gewerkt en eventuele veranderingen in hun gegevens.

Digitalisering/ privacy

Er komt veel bij de personeelsadministratie kijken. Weet jij wat je wel en ook wat je echt niet mag vastleggen over je personeel? Praat met een van onze specialisten en zorg dat jij de juiste informatie in het personeelsdossier hebt opgenomen van jouw werknemers.

Software

Ook voor de personeelsadministratie kan een goede HRM-software jou helpen. Hierin houd je de volledige personeelsadministratie in bij. Denk aan NAW-gegevens, loon, schalen, ziekte en verlof. Eskes Business Partners helpt je graag met het kiezen van de juiste software voor jouw bedrijf.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Neem contact met ons op!