Bedrijfsadvies

Je bent ondernemer, maar bent niet tevreden hoe het op dit moment met je bedrijf gaat. Het is voor jezelf niet helder welke richting je op wilt of waar het verkeerd gaat. Klop dan aan bij Eskes Business Partners. Samen met jou gaan we op zoek naar oplossingen of bepalen we nieuwe doelen. We werken voor jouw onderneming!

Klik op de onderstaande vraagstukken om te ontdekken waar wij jou allemaal in kunnen helpen.

Ik wil iemand die mij ongevraagd ondernemingsadvies geeft.

Bedrijfsadvies is voor elk bedrijf en in elke fase verstandig. Juist ook voor groeiende bedrijven met specifieke groeiproblemen. Al gaat het goed met de cijfers, dan nog is het goed om een keer “out of the box” te denken met iemand die buiten het bedrijf staat. Wij zijn zo iemand!

Onze rol is die van een externe helikopterview, zowel op strategisch, organisatorisch als op financieel vlak. Er wordt objectief naar de organisatie als geheel gekeken. Er wordt dus gekeken naar wat er beter kan, maar ook zeker wat er al goed gaat. En wat voor kansen en uitdagingen we tegenkomen.

Wellicht weet je nog niet goed waarmee je hulp kunt gebruiken, of heb je juist al heel duidelijk voor ogen? Schroom niet en neem contact met ons op!

Ik wil iemand die mij helpt om meer uit mijn bedrijf te halen.

"Mijn onderneming loopt niet zoals ik zou willen, maar ik weet niet precies waar het verkeerd gaat."

Leef jij met deze vraag? Onze ervaren adviseurs gebruiken graag hun expertise om met jou op zoek te gaan naar de antwoorden.

Hier kan je bijvoorbeeld denken aan:

  • Omzetverhoging
  • Kostenbesparing
  • Efficiencyslag c.q. rendementsverbetering
  • (Verbetert) inkoop- en verkoopplan
  • Structuur/cultuur (intern) begeleiden
  • Strategisch en/of organisatorisch advies (sparren)
  • Bepalen investeringsnoodzaak

Financiële hulp
Wij als bedrijfsadviseurs vervangen niet de accountant, maar nemen de financiële kant wel mee. Hierin kijken wij o.a. naar de urenregistratie en efficiënt inrichten van de  financiële administratie zoals analyseren van de balans en de winst- & verliesrekening.

Binnen de Eskes groep, partners in bedrijfsvoering, hebben we naast Eskes Business Partners ook onze partners Eskes IT Partners en Sequel BI. Zij kunnen onafhankelijk IT-advies geven en inzicht verkrijgen in data zodat jouw onderneming kan (blijven) groeien en klaar is voor de toekomst.

Kortom: We kunnen je op alle gebieden verder helpen!

Ik wil graag een financiering, maar waar moet ik beginnen?

Heb je als ondernemer een financiering nodig of hulp bij de communicatie met de huidige financierder? Een financieringstraject kan soms lang en stroperig verlopen. Vanuit de financierder worden vaak veel vragen gesteld en veel documenten opgevraagd. Iets waar je als ondernemer niet altijd op zit te wachten of de tijd voor hebt. Wij willen je hier graag mee helpen c.q. ontzorgen.

In ons team hebben we een ervaren oud-bankier die je kan helpen om samen met jou op zoek te gaan naar de juiste en gewenste financieringsmogelijkheden.


Ik wil graag een (parttime) interim-manager.

Heb je moeite met de bedrijfsvoering of is er een werknemer uitgevallen door bijvoorbeeld ziekte. Dan is het mogelijk om één van onze bedrijfsadviseurs tijdelijk als interim-manager aan te stellen voor een dag of dagdeel per week. 

Ook kun je een bedrijfsadviseur op interim-basis inzetten voor specifieke (senior) expertise met complexe uitdagingen binnen organisaties.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Neem contact met ons op!

Contactpersoon

Anthony de Jong

06 26 668 448

Contactpersoon

Ruben Noorland

06 23 39 59 51

Contactpersoon
Anthony de Jong
06 26 668 448
a.dejong@eskes.nu