Bedrijfsadvies

Afhankelijk van jouw wensen leveren we jaar-, kwartaal- of maandcijfers. Eskes Business Partners kan deze voor jou analyseren en met jou bespreken. Niet als doel op zich, maar om verder te komen en verantwoorde keuzes te maken. Waarschijnlijk heb jij de gezonde ambitie om te groeien. Wij helpen graag mee om jouw doelen te halen.

Jaargesprek

We houden met veel van onze klanten een zogenoemd jaargesprek. In ontspannen sfeer praten we over zaken die boven de cijfers uitstijgen. We praten over de grotere ondernemerswensen en -dromen van de klant. Wil jij ook een keer met een van de specialisten van Eskes Business Partners sparren?

Doelen bepalen

Om te groeien is het goed om een stip op de horizon te zetten. Iets waar je naar toe kan werken. Met realistische doelen komt je bedrijf verder. Geen idee hoe je dat moet doen? Praat eens met een van onze specialisten en bepaal samen de doelen. Door regelmatig contact te houden en te evalueren wat wel en niet goed gaat. Kunnen we de zaken die jij doet als het nodig is bijsturen.

Wetgeving

Komt er nieuwe wetgeving (bijvoorbeeld over de privacy) aan en weet je niet wat dit betekent voor jouw organisatie en hoe dit te implementeren in jouw bedrijf? De specialisten van Eskes Business Partners kijken graag met je mee.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Neem contact met ons op!

Contact

Afspraak maken voor een gratis Quickscan?

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw