Financieel Expert

Financieel Expert

Ben jij een financieel expert die zijn hand niet omdraait voor het voeren van administratie, het opstellen en controleren van jaarrekeningen, het doorrekenen van nieuwe business cases én het verstrekken van financieel bedrijfsadvies? Dan ben je bij Eskes Business Partners aan het juiste adres!

Als Financieel expert bij Eskes ben je niet alleen bekwaam in diverse financiële taken, maar ben je ook een waardevolle partner voor onze klanten in het beheren en analyseren van hun financiële processen en het verstrekken van waardevol financieel bedrijfsadvies.

Over Eskes

Eskes streeft naar eerlijk en relevant bedrijfskundig en financieel advies dat daadwerkelijk impact heeft. Wij geloven in het creëren van waarde voor onze klanten door hen te voorzien van advies en oplossingen die hun bedrijf naar nieuwe hoogten tillen, zonder onze eigen belangen uit het oog te verliezen.

Jouw rol als Financieel Expert

Als Financieel Expert ben je verantwoordelijk voor het voeren van administraties, het opstellen en controleren van jaarrekeningen, het doorrekenen van nieuwe business cases en het verstrekken van financieel bedrijfsadvies. Je hebt een brede expertise en bent in staat om verschillende financiële taken efficiënt en nauwkeurig uit te voeren, terwijl je tegelijkertijd waardevol advies kunt geven aan onze klanten.

Welke skills bezit jij?

  • Ervaring met het voeren van administraties, het opstellen en controleren van jaarrekeningen, het doorrekenen van business cases en het verstrekken van financieel bedrijfsadvies.
  • Een achtergrond in bedrijfseconomie, financiën of een vergelijkbare studierichting.
  • Je bent proactief, nauwkeurig en hebt oog voor detail.
  • Je houdt van uitdagingen en bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende taken.
  • Tegelijkertijd ben je een teamspeler die goed past binnen onze positieve en behulpzame bedrijfscultuur.

Wat kun je van ons verwachten?

Als Financieel Expert kom je te werken in een dynamisch team waarin je zowel zelfstandig als in teamverband aan uitdagende projecten werkt. We hechten veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden daarom goede begeleiding door onze experts, gecombineerd met voldoende ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Uiteraard bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ervaring en bijdrage aan ons team.

Contact

Neem contact op met Sander Eskes voor meer informatie over de functies.
Telefoonnummer: 06 44 350 116
E-mailadres: sander.eskes@eskes.nu

Direct solliciteren

Stuur direct je motivatiebrief en CV op naar Sander Eskes en wellicht kun je binnenkort al aan de slag! E-mailadres: sander.eskes@eskes.nu