Financieel medewerker gezocht

Eskes is op zoek naar een financieel medewerker. Wil jij jezelf verder ontwikkelen in de financiële dienstverlening? Wij willen je graag verder opleiden. Bij Eskes denken we graag mee met onze klanten. Spreekt dit jou ook aan? Lees dan gauw verder!

Over Eskes

Eerlijk bedrijfskundig en financieel advies. Écht met de klant mee denken, als ondernemer naast de ondernemer en als manager naast een manager. Advies waar je wat aan hebt. Zo’n bedrijf is Eskes Business Partners. Wij geven advies dat er écht toe doet.

Wij willen tussen al die ruis van verkopers, marketing en vertegenwoordigers de belofte doen dat we alleen producten en diensten adviseren waar de klant beter van wordt en niet waar wij beter van worden.

Welke skills bezit jij?

  • mbo bedrijfsadministratie / hbo bedrijfseconomie of vergelijkbare studierichting;
  • je bent enthousiast, leergierig en je wilt je graag ontwikkelen in de financiële dienstverlening;
  • je bent ondernemend en denkt graag met ons en onze klanten mee;
  • je houdt van diversiteit in je werk en hebt een brede interesse: als bedrijf denken we namelijk breder mee met onze klanten (bedrijfsadvies, IT, Business Intelligence) dan alleen op het financiële terrein.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken in een leuk team, waarin je zelfstandig en in teamverband aan de slag gaat voor verschillende opdrachten bij onze klanten. Daarnaast vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk. Je krijgt goede begeleiding van onze experts, maar ook voldoende zelfstandigheid om zelf aan de slag te gaan. Daarnaast bieden wij je uiteraard daarbij uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Contact

Neem contact op met Sander Eskes voor meer informatie over de functies.
Telefoonnummer: 06 44 350 116
E-mailadres: sander.eskes@eskes.nu

Direct solliciteren

Stuur direct je motivatiebrief en CV op naar Sander Eskes en wellicht kun je binnenkort al aan de slag! E-mailadres: sander.eskes@eskes.nu