"Hoe kan ik mijn overheadkosten zo laag mogelijk houden?"

 

De overheadkosten zijn de kosten die je aan je eigen organisatie besteedt. Deze kosten wil je als ondernemer natuurlijk zo laag mogelijk houden, aangezien deze kosten allemaal van je winst afgaat. Voorbeelden van overheadkosten zijn: personeelskosten, administratie, verzekeringen, ICT-kosten en huisvesting.

Eskes begrijpt dit en door jarenlange ervaring weten wij hoe wij op een zo efficiënt mogelijke manier onze diensten kunnen aanbieden. Daarnaast weten wij welke software echt goed werkt voor jouw onderneming. Dit hoef jij niet zelf meer uit te zoeken. En door schade en schande wijzer worden. Maak gebruik van onze kennis!

Efficiëntie

Door Eskes je financiële administratie te laten doen, hoef je daar geen financieel specialist in dienst te nemen met alle bijkomende kosten. Afhankelijk van de grootte van je onderneming werkt Eskes een aantal uur in de week of maand aan jouw financiële administratie.

Betaalbaar

We werken samen met deskundige ICT-partners, dus ook over gebruik van software kunnen wij met jouw onderneming meedenken. Wij weten welke software goed is en welke software het beste bij jouw onderneming. Daarnaast kunnen wij deze ook nog eens heel gunstig inkopen. Tot slot is de software die wij aanraden zo makkelijk in gebruik; dat jij als ondernemer vrijwel direct met de software kan werken.